Simultaneous translation:

AVP is gevestigd in België, een land met 3 officiële talen en de EU- hoofdstad Brussel met zijn 24 officiële talen. Onze dagelijkse ervaring met simultaanvertaling maakt ons uw aangewezen partner voor vertaling tijdens uw vergadering, conferentie, congres of evenement.

- Voor uw korte 'fluistervertaling' of geleide bezoek, bieden wij de eenvoudig te hanteren 'Tour Guide systemen’. Deze apparatuur in een compacte behuizing is zeer draagbaar en volledig draadloos met een microfoon en een draadloze hoofdtelefoon/ontvangers.

- Voor vertaling tijdens uw vergadering, congres of evenement bieden wij alle benodigde apparatuur: tolkencabines, infrarood zenders en hoofdtelefoon/ontvangers. Al onze Bosch apparatuur en tolkencabines voldoen aan de hoogste standaard en normen van de Europese Commissie.

- Voor uw conferentie bieden wij Bosch conferentie microfoons met een koptelefoon aansluiting en talen selectie voor de vertaling. Deze conferentie microfoons zijn verbonden met de vertalingsapparatuur in de tolkencabines. Het is de perfecte manier om een vlotte, goed georganiseerde discussie te houden met simultaanvertaling.

Voting:

Een interactief stemsysteem is ideaal om interactie te creëren met het publiek tijdens uw vergadering, congres, seminar, training, evenement etc. Laat uw publiek participeren en vraag hen om hun mening en stem. Verander je standaard presentatie eenvoudig in een interactieve stemronde! Nadat iedereen zijn stem heeft uitgebracht met onze draadloze stemkastjes kunnen, indien gewenst, de stemuitslagen direct geprojecteerd worden.