Meeting support

AVP biedt een grote waaier aan audiovisueel materiaal om uw meeting, training, roadshow, product presentatie, marketing interview, videoconferentie, voting session, etc. optimaal te ondersteunen.

Wij verzorgen de volledige audiovisuele ondersteuning, zodat u zich 100% kan focussen op het onderwerp van uw meeting.

- Een aangepaste geluidsinstallatie met het juiste type microfoon is cruciaal om de volledige aandacht van uw publiek te krijgen.
Wij hebben voor ieder gebruik de optimale microfoon; van zwanenhals microfoons op het spreekgestoelte en op de panel-tafel, draadloze headset- of dasspeld -micro voor een hands-free presentatie tot draadloze handheld microfoons voor debat of vragen uit het publiek.

Tijdens een intensief debat of vraag & antwoord-ronde is een conferentiemicrofoon voor iedere deelnemer de oplossing voor een vlotte, goed georganiseerde vergadering.
Met een telefoon conferentiesysteem of telefoon-interface kan je deelnemers van over de hele wereld uitnodigen om te participeren tijdens uw meeting en debatten.

- Een video-conferentie laat u toe om levensecht te vergaderen ook al zijn een aantal deelnemers niet fysiek aanwezig. Een mooi alternatief om tijd en reiskosten te sparen.

‘A picture is worth more than a thousand words’ impliceert dat de kwaliteit van de projectie tijdens een vergadering zeer belangrijk is. Het kan je presentatie volledig ruïneren of juist je boodschap versterken met scherpe en perfect heldere beelden. Uw presentatie kan getoond worden op flatscreen of geprojecteerd worden op een scherm met onze LCD/DLP projectoren, perfect aangepast aan de locatie of vergaderruimte.

- Om uw presentatie extra te ondersteunen leveren wij een heel gamma IT apparatuur, cue lights, retourmonitoren, sprekersklok, etc.

- U hoeft niet in het donker te staan tijdens uw presentatie, of het zaallicht op uw slides laten schijnen.
Met het juiste type spots belichten we de spreker en het podium zonder de projectie te verstoren. En met enkele simpele led uplighters zorgen we voor een gepaste sfeerverlichting.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor uw volgende meeting.