Event technology


Met onze event-technology bieden wij een breed gamma audiovisuele specialiteiten om uw publiek te verrassen en om de impact van uw boodschap tijdens uw evenement te vergroten.

De juiste sfeer creëren en de volle aandacht van het publiek krijgen tijdens een evenement is een moeilijke opdracht. Origineel blijven tussen alle andere evenementen is nog moeilijker en er voor zorgen dat uw publiek uw evenement lang zal herinneren is de grootste uitdaging van allemaal!

Vanaf een eerste brainstorm of locatiebezoek tot het bedenken van een mogelijke set-up zijn we altijd beschikbaar om u te ondersteunen met ons gratis professioneel advies!
Voor ieder evenement bieden wij een optimale audiovisuele oplossing die volledige voldoet aan uw verwachtingen en mogelijkheden.

Projectieschermen voor front- en retro-projectie van 1.75m tot 30m zijn standaard verkrijgbaar in 4:3 , 16:9 of panoramische formaten.
Speciale schermen voor 3D projecties, een aangepaste holografische projectie- of video-mapping set-up, wij hebben de knowhow en ervaring in huis!

Dankzij de combinatie van ons volledig gamma nieuwste Barco DLP projectoren, Barco switchers en Encore showcontrollers, staan wij steeds garant voor een perfecte beeldkwaliteit.
Live camerabeelden en vooraf opgenomen beelden, computer graphics, presentaties, videoconferentie- of satellietbeelden, vragen en stemresultaten, etc. worden gecombineerd tot een aantrekkelijke visueel geheel. Om u nog meer flexibiliteit en creativiteit te kunnen bieden, gebruiken we onze Coolux Pandoras box manager and players.

Onze hoogopgeleide ervaren techniekers en operators garanderen u een geslaagd evenement.
Zij zullen ervoor zorgen dat alles vlot verloopt en dat het geluid, de verlichting en de projectie perfect in balans zijn.

Klik hier om een van onze event set-ups te bekijken in Ahoy Rotterdam.